Edukacinė ir kūrybinė dovana 2 metų vaikui

Edukacinė ir kūrybinė dovana 2 metų vaikui

Koks yra 2 metų vaikas?

Energijos sūkurys, greitas kaip žaibo smūgis ir visur vienu metu! Mes visi žinome, kad nėra nuobodulio su mažais vaikais. Priešingai, yra begalė galimybių linksmintis! Jūsų vaikas tampa vis labiau nepriklausomas ir fiziškai koordinuojamas: jis mėgaujasi žaidimais, susijusiais su judesiu, tobulina vaikščiojimo, bėgimo ir šokinėjimo meną. Kiekvieną dieną tampa vis lengviau bendrauti su vaiku. 2 metų vaikas kalba vis geriau, moka vis daugiau žodžių ir pradeda kurti trumpus sakinius. Tiesą sakant, jūsų vaikas daro neįtikėtiną pažangą kiekvienoje srityje, jam įdomu pasaulis, jis mėgsta eksperimentuoti ir mokosi mėgdžiodamas suaugusiuosius bei brolius ir seseris. Tai puiki žinia! Galite palaikyti natūralų vaiko vystymąsi ir tuo pačiu smagiai praleisti laiką.

Pramogų receptas.

Mes žinome, kas patinka mažiems vaikams! Kurdami savo produktus konsultuojamės su vaiko ugdymo specialistais. Geriausias mūsų patarimas: praleiskite kuo daugiau laiko kartu su vaiku ir darykite tai, kas jus džiugina abu. Skaitykite, žiūrėkite knygas, rinkite galvosūkius, žaiskite žaidimus, sportuokite ir užsiimkite menine veikla.
Visi „Banana Panda“ produktai yra pritaikyti pagal vaikų amžių bei jiems reikalingą turinį. Ką tai reiškia? Galvosūkiai mažiems vaikams, kurie vis dar griebia daiktus ir lavina smulkiąją motoriką, yra dideli ir ilgaamžiai, be aštrių briaunų ir turi mažiau detalių. 2 metų vaikas paprastai negali ilgai sėdėti vienoje vietoje, todėl geriausia pramoga turėtų apimti fizinį judėjimą. Mes sukūrėme mūsų „Suuuper“ dydžio galvosūkius ir žaidimų idėjas. Iliustracijos yra nepaprastai spalvingos, jose yra pakankamai detalių, o temos pritaikytos mažų vaikų interesams: gyvūnai, transporto priemonės ir veikla, vykstanti jų artimiausioje aplinkoje.

Puiki dovana 2 metų vaikui.

Jeigu galvojate:
ką nupirkti 2 metų mergaitei? ką padovanoti 2 metų berniukui per gimtadienį? Kokia geriausia dovana bet kokiam 2 metų vaikui?  esate tinkamoje vietoje! Peržiūrėkite „Banana Panda“ žaidimus ir galvosūkius, pažymėtus nuo 2 metų amžiaus. Šie mokomieji žaidimai bei dėlionės yra saugios bei įkvėpiančios nesibaigiančiam mokymuisi. Daugelyje žaidimų ir dėlionių pridedami vadovai (angl. kalba) , kupini žaidimų idėjų, kuriomis gali džiaugtis visa šeima.

  • Suuuper Size Puzzle Animal Match - šis 34 vnt. dalių galvosūkis turi viską, ką mėgsta mažyliai: gyvūnų piešinius, dideles ir tvirtas detales bei apvalias detales maišymui ir derinimui.Galite sukurti 6 vnt. galvosūkių su skirtingais gyvūnais ir juos sujungti, kad susidarytumėte vieną didelį paveikslėlį arba laisvai sumaišyti 10 vnt. apvalių detalių, kad pakeistumėte gyvūnų buveines.
  • Suuuper Size Memory Game - Pažaiskime atminties žaidimą ! Surinkite gyvūnų poras: Perlines vištas, šokinėjančias varles, purias avis ir kitus gyvūnus iš ūkio! Kaip žaisti:
    Pirmiausia pradėkite nuo 2 ar 3 porų, o tada, kai jūsų vaiko įgūdžiai tobulėja, pridėkite kitų gyvūnų porų. Paskleiskite korteles veidu žemyn, vienu metu atidenkite dvi korteles, jeigu jos vienodos, atidėkite korteles į šalį, jeigu ne, vėl jas apverskite. Laimi žaidėjas kuris surinko daugiausia gyvūnų porų.Šias ypač dideles atminties žaidimo korteles taip pat galite naudoti kaip kontrastinės korteles, kad išmokytumėte savo kūdikį atskirti gyvūnus, jų vardus, garsus ar spalvas, bet kuriame amžiuje. Tiesiog leiskite atsiskleisti vaiko vaizduotei!

Idėjos dovanoms iki 23 Eur.

Ieškote kokybiškos edukacinės dovanos už gerą kainą? Mes tai turime.

  • Mes rekomenduojame mūsų kūrybinį ir edukacinį rinkinį Make-a-Match Puzzle fire truck ir Food truck kiekvienam vaikui. Pirmiausia vaikai surenka didelės galvosūkio detales, kad suformuotų didelę (daugiau nei 3 pėdų ilgio) transporto priemonę, o tada jie sužino informaciją apie įvairius daiktus, kurie dedasi į surinktą transporto priemonę.Tačiau linksmybės tuo nesibaigia! Apvalias galvosūkio detales galima laisvai maišyti ir derinti, kad jūs nuspręstumėte kas vairuoja šią transporto priemonę.
  • Vaikams kurie mėgsta būti aktyvus rekomenduojame dėlionę Figure it Out Puzzle Space Pagal amžių pritaikytos iliustracijos ir paveikslėliai supažindina vaikus su kosmoso platybėmis ir skatina jų kūrybiškumą bei vaizduotę.

 

Peržiūrėkite mūsų kitas kolekcijas:

Grįžti į tinklaraštį