,,Banana Panda" receptas smagioms pramogoms

,,Banana Panda" receptas smagioms pramogoms

Daryk tai, kas labiausiai patinka!

Tai mūsų taisyklė numeris vienas. Skaitykite, žaiskite žaidimus ar kartu surinkite galvosūkius ir leiskite spalvingoms iliustracijoms įkvėpti piešti ar sužinoti daugiau apie kiekvieną gyvūną. Norėdami gauti daugiau malonumo, įtraukite brolius, seseris ar draugus ir išbandykite naujas žaidimo idėjas.

Sekite vaiko pavyzdžiu!

Niekada nėra per anksti pradėti tyrinėti pasaulį! Nepamirškite pritaikyti sunkumo lygio pagal savo vaiko amžių, įgūdžius ir susidomėjimą, kad galvosūkis netaptu nuobodus. Naudokitės patarimais, kuriuos pateikėme ant dėžučių. Ant kiekvieno produkto nurodome siūlomą vaiko amžių. Būkite šalia, stebėkite savo vaiką ir palaikykite jį, kad žaidimo laikas taptų patraukliu edukaciniu nuotykiu.

 

 

Būkite įkvėptas mūsų žaidimų idėjų! 

Mūsų edukaciniai galvosūkiai, dėlionės, knygos, žaidimai ir žaislai yra pagrįsti paprastais sprendimais, kurie suteikia jums galimybę sugalvoti savo žaidimo būdus. Ar žinojote, kad dėlionės linksmybės neturi baigtis jos surinkimu? Dėliones taip pat galima naudoti atminties žaidimams. Jei jūsų vaikas nenori žaisti su rinkiniu „pagal taisykles, tai gerai! Tam tikroms veikloms gali būti per anksti arba jūsų vaikas gali domėtis kuo nors kitu - tiesiog išbandykite kitą požiūrį. Dėlionės ar žaidimo detalės taip pat gali būti naudojamos mokantis naujų žodžių arba kaip kito žaidimo elementai, pavyzdžiui, apsimetant žaidimų parduotuve.Daugelyje mūsų rinkinių taip pat yra žaidimų idėjų kūrybinei veiklai.

 ......tiesiog pamirškite instrukcijas!

„Banana Panda“ žaidimus, dėliones, galvosūkius galima žaisti įvairiais būdais, o mūsų idėjos ir pasiūlymai tik rekomendacinio pobūdžio todėl… eksperimentuokite! Suteikite savo vaikui (ir sau!) laisvę būti kūrybingam. Leiskite jiems išbandyti  neįprasčiausias ar nesusijusias idėjas – šie nauji išgyvenimai taip pat leidžia vaikui tyrinėti pasaulį. Vaiko vaizduotė ir kūrybiškumas neturi ribų! Taip pat kviečiame pasidalinti savo idėjomis su mumis.

 Pirmenybę teikite saugumui ir kokybei!

Pasirinkę „Banana Panda“ galite būti tikri, kad gaunate aukščiausios kokybės produktus. Mes naudojame išskirtinai sertifikuotas ir saugias medžiagas - vaikų saugumas ir sveikata yra mūsų prioritetas. Mes visada įsitikiname, kad mūsų produktų forma ir turinys yra pritaikyti mažų vartotojų amžiui. Esame atsakingi už jaunų estetikos pojūčių formavimą, todėl ypatingą dėmesį skiriame savo iliustracijų kokybei. 

 Pažaiskite!

Grįžti į tinklaraštį